Stratejimiz

ST RailwayStratejimiz

İster yeni bir ürün ürettirmek, ister demiryolu araçlarınız için kullanıma hazır komponentler arıyor olun, ST Railway müşterileri için ürünün ilk tasarımından ve prototip üretiminden, son ürünün nakliyesine kadar komponent tedariği, proje yönetimi, üretim süreci ve izleme, sertifikasyon danışmanlığı, kalite kontrol denetimi, kalite güvence programı, nakliye ve gümrük işlemleri ile ürününüzü son müşteriye ulaştırmak için depolama & lojistik, uçtan uca tedarik zinciri ve imalat hizmetleri sağlamaktadır.

  •   Müşterilerimizin en doğru üretim şirketini bulmasına yardımcı oluyoruz; bunu yaparken ürününüzle ilgilenmekle kalmıyor, aynı zamanda şirketiniz ve çalışanlarınızla da uyumlu çalışan, faaliyetler süresince iyi ilişkiler kurabileceğiniz iş ortaklarını sizler için buluyoruz.
  •   Müşterilerimiz için hammadde tedariğinden başlamak üzere tedarik zincirinizi malzemelerin fabrikaya girişinden final ürün sevkiyatına kadar kurup yönetiyoruz.
  •   Üretim ortağı seçeneklerinin tesis kapasitesi ve üretim yetkinliğini sizlere sunabilmek için yerinde denetim yapıyor ve ortağınızın kim olması gerektiği konusunda doğru karar verebilmeniz için tüm gerekli bilgileri sağlıyoruz.
  •   Sağlam bir çalışma temeli ve tüm tarafların ihtiyaç ve endişelerinin net bir şekilde anlaşılmasını sağlayarak seçtiğiniz üreticiyi proje tanıtımı, teknik özellikleri ve gereksinimleri konusunda bilinçlendiriyoruz.
  •   Operasyonel maliyeti ve hizmetinize sunma süresini en aza indirmek için her zaman proje yönetimi, üretim ve kalite kontrol destek hizmetleri sağlıyoruz.
  •   Ürün maliyetlendirme sürecine şeffaflık getiriyor ve minimum sipariş miktarları üzerinde çalışıyoruz.
  •   Titiz kalite güvence ve kalite kontrol hizmetlerimizle, ürününüzün fabrikayı terk etmeden önce gerekli kalitede üretildiğinden ve belirli standartlara uygun olduğundan emin olmanızı sağlıyoruz.
  •   Ürünün en düşük maliyet, düzgün ve uygun paketleme senaryolarını oluşturuyor, son varış yerine sorunsuz nakliyesini, ithalatını ve varışını sağlamak için nakliye ve lojistik hizmetleriyle birlikte planlama, sipariş ve envanter kontrol rehberliği sağlıyoruz.