Danışmanlık Hizmetleri

ST RailwayDanışmanlık Hizmetleri

Teknik Danışmanlık

Pazara tam erişim elde etmenizi sağlamak için, ürünlerinizin hedef pazarınızın gereksinimlerine uygun olması gerekir. Bu gereksinimleri belirlemek ve karşılamak karmaşık bir sorundur. Danışmanlık hizmetlerimiz, sektörünüz ne olursa olsun dünyanın her yerindeki pazar taleplerini anlamanıza ve karşılamanıza yardımcı olacaktır.

Bu hizmet, teknik bulguların ve değerlendirmelerin, KPI’ların tanımlanmasını ve raporlanmasını içerir, yöntemlerin belirlenmesi, üretim, tasarım gözden geçirme işlemleri ve kalite güvence, kalite kontrol faaliyetleri açısından müşterilerimizin gereksinimlerine paralel olarak çözümler sunmaktadır.

ST Railway
Kalite Güvence ve Kalite Kontrol

ST Railway saha kalite desteği, proje danışmanlığı ve ihtiyacı uygun tanımlanabilecek proje desteği sağlayabilir. Saha kalite yönetim programları, maliyet ve plan hedeflerini karşılamayı gerektiren tüm büyük projeler için kritik öneme sahiptir.

Etkili kalite yönetimi, boşa harcanan çalışma saatlerini azaltır ve saha faaliyetlerinin ölçülen üretkenliğini artırır. Kalite Güvence / Kalite Kontrol programı iyi işliyorsa, yöneticiler ve koordinatörler çabalarını zamanında ve bütçe dahilinde tamamlamak için tam olarak nereye odaklanacaklarını bilirler.

ST Railway
Sertifikasyon Danışmanlığı

ISO Kalite Yönetim Sistemi, ECM Bakım Yönetim Sistemi, TSI-WAG, TSI INFRA Belgelendirme Danışmanlığı, Yönetmelik uyum, Dokümantasyon ve Eğitim çözümlerimizle en güvenilir ve sürekli şekilde uygulanabilir destekler sunmaktayız.

KYS, ECM, TSI ve diğer yönetim sistemleri alanlarında düzenlenebilir dökümantasyon desteği ve eğitim hizmetleri veriyoruz. Sertifikasyon danışmanlık şirketimiz, başarılı QMS, ECM ve TSI sertifikasyonları için Global sertifikasyon danışmanı olarak %100 başarı oranına ulaşmıştır. Danışmanlık projelerimiz kapsamında tüm müşterilerimiz ilk denemede belgelendirme denetimini başarıyla tamamlamış ve en kısa sürede belgelerini almıştır.

Sertifikasyon Dokümantasyonu

Farkındalık Eğitimi

Yönetim Eğitimi

Dökümantasyon Kitleri

ST Railway